Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Kesäteatteriretki

Kesäteatteri Eerola Kuorevirrankatu 12, Kiuruvesi

Tervetuloa mukaan yrittäjänaisten perinteiselle kesäteatteriretkelle. Suuntaamme tänä vuonna yhteiskyydillä Kiuruveden Maalaiskaupunginteatterin Nuotinvierestä-esitykseen Kesäteatteri Eerolaan. Yhdistys tarjoaa retken jäsenille. Matkaan kuuluu teatterilippu, väliaikakahvit, yhteiskuljetus ja vierailu jäsenyrityksessä. Katso ilmoittautumistiedot toukokuun jäsenkirjeestä.

Lounastreffit elokuussa

Ravintola Tilly Kirkkopuistonkatu 9, Iisalmi

Syyskauden ensimmäiset lounastreffit Ravintola Tillyssä. Tule verkostoitumaan ja virkistäytymään! Lounas on omakustanteinen. Tervetuloa!

Yrittäjänaisten Venetsialaiset

Pärttyli Porovedentie 714, Iisalmi

Elokuussa tapaamme kesän päättäjäisissä Yrittäjänaisten Venetsialaisissa Pärttylissä. Ohjelmassa ruokailua, savusaunomista, uintia ja rentoa oloa. – Ei siis mitään virallista, vaan vapaata yhdessäoloa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.8. Katso ilmoittautumistiedot toukokuun jäsenkirjeestä. 

Lounastreffit syyskuussa

Ravintola Tilly Kirkkopuistonkatu 9, Iisalmi

Syyskuun lounastreffit Ravintola Tillyssä tarjoaa Iisalmen kaupunki. Tule tapaamaan kaupungin elinvoimapalvelujen yrittäjäneuvojia ja kuulemaan, mitä asiaa Iisalmen kaupungilla on meille yrittäjänaisille. Verkostoidutaan ja viisastutaan yhdessä!

Kävele Naiselle Ammatti

Maistraatinpuisto Pohjolankatu, Iisalmi

Tule mukaan kävelemaan ammatteja kehittyvien maiden naisille! Kävele Naiselle Ammatti on iloinen valtakunnallinen kampanja, jossa liikutaan ja kerätään lahjoituksia naisten ammatilliseen koulutukseen Afrikassa ja Aasiassa. Tempauksella tuetaan naisten kouluttautumista ja

Retki Yrittäjänaispäiville Hämeenlinnaan

Verkatehdas Paasikiventie 2, Hämeenlinna

Liekehdi Yrittäjänaispäivillä Hämeenlinnassa 27.-28.9.2024 Lähde mukaan Yrittäjänaispäiville! Matkaamme junalla perjantaina ja osallistumme viikonlopun vilkkaaseen ohjelmaan. Paluumatka sunnuntaina. Ohjelma Pe 27.9. Järjestöpäivä – Verkatehdas 10.00-11.00 Ilmoittautuminen ja lounas, Lasipiha 11.00-13.00 Järjestöpäivä,

Lounastreffit lokakuussa

Ravintola Tilly Kirkkopuistonkatu 9, Iisalmi

Tervetuloa jälleen virkistäytymään ja saamaan virtaa yhdessä yrittäjänaisten kanssa lounastreffeillä Ravintola Tillyssä! Lounas on omakustanteinen.

Syyskokous 24.10.2024

Tervetuloa Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset ry:n syyskokoukseen, joka pidetään jälleen yrittäjänaisten omana päivänä 24.10.2024. Seuraa tarkempia tietoja jäsenkirjeestämme ja ilmoittaudu mukaan!

Lounastreffit marraskuussa

Ravintola Tilly Kirkkopuistonkatu 9, Iisalmi

Marraskuussa on mainiota vaihtaa kuulumisia yrittäjäkaverin kanssa lounastreffeillä Ravintola Tillyssä. Lounas on omakustanteinen Tule sinäkin mukaan!

Yhteistyössä

teipparit.com