Vuoden yrittäjänainen 2017

Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset ry:n Vuoden yrittäjänainen 2017 on Aija Rahkola Kauneuspalvelut Aija Rahkola Ky:stä!  Aijan yritys tarjoaa tällä hetkellä kosmetologi-, kampaamo- ja värianalyysipalveluja Iisalmen keskustassa Kirkkopuistonkadulla.
Vuoden yrittäjänaisen säännöt ja valintakriteerit hyväksyttiin kevätkokouksessa 2017. Jäsenet saivat lähettää ehdotuksiaan, joista hallitus valitsi lopullisen voittajan. Vuoden yrittäjänaisen julkisti  kutsuttuna Iisalmen kaupunginjohtaja Jarmo Ronkainen. Yhteistyökumppani vaihtuu vuosittain ja yhteistyökumppani lahjoittaa oman palkintonsa. Yhdistys palkitsee Vuoden yrittäjänaisen kunniakirjalla ja kiertopalkinnolla.
Vuoden yrittäjänaiseksi häntä ehdottaneet jäsenet luonnehtivat Aijaa iloiseksi ja aurinkoiseksi ja kuvaavat hänen persoonansa rohkeaksi, ryhdikkääksi ja edustavaksi. Asiakkaiden on kuultu sanovan häntä taitavaksi ja tunnolliseksi. Yrittäjä itse on osoittanut loistavaa uudistumiskykyä vastoinkäymisistä huolimatta. Aijahan lähti opiskelemaan lisää Naistentalon tulipalon tuhottua hänen Muodin Mekka –yrityksensä kesällä 2015. Yrityksensä hän avasi uudestaan uudella nimellä tämän vuoden alussa ja laajensi toimialaa kampaamosta kosmetologipalveluihin.
Vuoden yrittäjänainen Aija Rahkola on toiminut useampia vuosia yrittäjänä ja Yrittäjänaisten jäsenenä. Hän on ollut yhdistyksessä hallituksen jäsenenä vuosina 2008-2009 ja 2013 sekä puheenjohtajana vuosina 2010-2012. Tällä hetkellä Aija on osallistuva ja aktiivinen rivijäsen, jonka olemme saaneet nähdä mukana monissa tapahtumissa!

Yhteistyössä

teipparit.com