Iisalmen Seudun Yrittäjänaisten hallitus järjestäytyi

Iisalmen Seudun Yrittäjänaisten hallitus 2020

Vuosi on alkanut vauhdikkaasti ja yrittäjänaisten vanha sekä uusi hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseen 10.1.2020 Hotelli Golden Domessa. 

Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset ry:n puheenjohtajana toimii syyskokouksen valitsema Tiina Karppinen (Tiinan Treenipalvelut). Järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi ja tiedotusvastaavaksi valittiin Sanna Hujanen (Sisanna), sihteeriksi Hanna Lehmusoksa (Tmi Hanna Lehmusoksa) ja rahastonhoitajaksi Eila Sirviö (Taikatilit Oy). Tapahtumavastaavana jatkaa Saila Remes (Parturi-kampaamo Marleena) ja tapahtumatiimissä mukana on Leena Varonen (Tmi Leena Kaarina). Koulutus- ja sidosryhmävastaavaksi valittiin Anne Ruotsalainen (VakuutuksetAR). Jäsenrekisterivastaavana jatkaa Mirjami Palomäki (Kauneus- ja jalkahoitola Mirjami Palomäki). Hallituksen varajäsenenä vuonna 2020 on Helena Tabell (TiliTabell Tmi). 

Iisalmen Seudun Yrittäjänaisten sääntöuudistusta varten muodostettiin työryhmä, jossa toimivat Tiina Karppinen, Eila Sirviö, Helena Tabell ja sääntöuudistuksen vastaava Taina Karvonen (Mainostoimisto Polku Ky).

Kokouksessa kukitettiin lämpimin kiitoksin pitkäaikaiset hallitusjäsenet Milja Bovellan, Aija Kyllönen, Kristiina Pironetti ja Satu Rönkkö. Kiitos vielä kerran kaikille hyvästä työstä Iisalmen Seudun Yrittäjänaisten hyväksi.

Yhteistyössä

teipparit.com