Iisalmen Seudun Yrittäjänaisten hallitus järjestäytyi

Iisalmen Seudun Yrittäjänaisten hallitus 2021

Vuosi on alkanut vauhdikkaasti ja yrittäjänaisten vanha sekä uusi hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseen 15.1.2021 Ravintola Raatihuoneella.

Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset ry:n puheenjohtajana toimii syyskokouksen valitsema Tiina Karppinen (Tiinan Treenipalvelut). Järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi ja virkistysvastaavaksi Saila Remes (Parturi-kampaamo Marleena), sihteeriksi Hanna Lehmusoksa (Beauty Parlour) ja rahastonhoitajaksi Eila Sirviö (Taikatilit Oy). Koulutus- ja oppilaitosvastaavaksi valittiin Anne Ruotsalainen (VakuutuksetAR). Sidosryhmävastaavaksi valittiin Heli Pironetti (Assertivo). Jäsenrekisterivastaavana ja mediavastaana jatkaa Mirjami Palomäki (Kauneus- ja jalkahoitola Mirjami Palomäki). Tiedottajaksi valittiin Heli Veteli (LadyLine Iisalmi/Sportivo Oy). Virkistystiimin jäseneksi valittiin Helena Tabell (TiliTabell Tmi). Hallituksen varajäsenenä vuonna 2021 on Petra Parviainen (Metsäpirtin pitopalvelu). 

Kokouksessa kukitettiin lämpimin kiitoksin pitkäaikaiset hallitusjäsenet Sanna Hujanen ja Taina Karvonen. Kiitos vielä kerran kaikille hyvästä työstä Iisalmen Seudun Yrittäjänaisten hyväksi.

Yhteistyössä

teipparit.com